Oletko kenties ostamassa yritystä – tai myymässä?

Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa. Kinnon Yritystori yhdistää myyjät ja ostajat.

Kinnon yrityspalvelu auttaa maksutta sekä yrityksen myyjää että ostajaa, olipa kyseessä sitten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos. Jokainen onnistunut omistajanvaihdos tuo jatkuvuutta paikalliseen elinkeinoelämään. Kouvolan seudulla on satoja yrityksiä, joiden yritystoiminnalle haetaan lähivuosina jatkajia. Oletko sinä seuraava lenkki pitkässä ketjussa – ja valmis antamaan omat näyttösi yrittäjänä?

Siirry Yritystorille.
 

Yrityspörssi.fi  on kävijämääriltään Suomen suurin yritysten kauppapaikka verkossa. Yrityspörssiin voit jättää ilmoituksen myytävästä yrityksestä, jolla tavoitat palvelun 40.000 kuukausittaista kävijää. Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien perustama ja osin omistama palvelu. Voit ilmoittaa itse tai soittaa numeroon 010 339 3300, jolloin Yrityspörssi kirjoittaa ja julkaisee ilmoituksesi täyspalveluna. Hinnaston ja tiedot palvelusta löydät täältä 

Valtakunnallinen www.firmakauppa.fi -palvelu tarjoaa myös ilmaisen tilan myynti-ilmoituksellesi, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä. Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumisen edestä.