MUUTOS: Markkinavuoropuhelu: Virtakiven ja Hirvelän satamien ylläpito sekä kioski/kahvilapalvelut

Sunnuntai, 29. maaliskuu 2020

Toteutetaan teknisenä vuoropuheluna, tarjouspyyntöluonnokset lähetetään hankinnoista kiinnostuneille.

Kimolan kanava avautuu veneilykaudelle 2020. Kanavan myötä Kouvolaan pääsee Pielavedeltä asti, 400 km päästä. Vesiyhteys kulkee Vesijärven, Päijänteen ja Ruotsalaisen kautta Konnivedelle ja edelleen Kymijoen vesistöön. Kouvolan Pyhäjärvellä päätesatamana toimii uusi Virtakiven vierasvenesatama,  johon tulee noin 40 venepaikkaa, laivalaituri ja vierassatamapalvelut. Vierasvenesataman pohjoispuolelle valmistuu Hirvelän kotisatama palvelemaan paikallisia veneilijöitä. Kotisatamassa on huoltolaiturin lisäksi 61 venepaikkaa ja mahdollisuus laajentua lähes 100 venepaikan satamaksi. Veneiden laskeminen veteen ja nostaminen maalle keskitetään Hirvelän kotisatamaan. Alueella on lisäksi aidattu veneiden talvisäilytysalue.

Kanavan sulun ja tunnelin alueelle rakennetaan pysäköintialue ja näköalatasanne, johon on suunniteltu mahdollisuus kioski-/ kahvilapalveluille.

Palveluista järjestetään kolme erillistä kilpailutusta:

  • Virtakiven vierasvenesataman ylläpitopalvelut
  • Hirvelän kotisataman ylläpitopalvelut
  • Kioski-/ kahvilapalvelut

Mikäli olet kiinnostunut jostakin yllä mainitusta hankinnasta, jätä yhteystietosi tästä 29.3. mennessä.

Lähetämme tarjouspyyntöluonnokset, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus kommentoida luonnoksia hankintayksikölle ennen kilpailutusten alkamista.

Kuvaus ylläpitoon kuuluvista palveluista.